|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
ФОТОРЕПОРТАЖ: Премиерата на книгата „Операция МАРАТОН” ПДФ Е-мейл
ПАМЕТ - Книги
Написано от Христо Христов   
Събота, 22 Декември 2012 19:06

След видеоматериала за премиерата на книгата за кражбата на Паисиевата история от Държавна сигурност сайтът desebg.com ви предлага фоторепортаж от събитието в понеделник, откогато разследването „Операция МАРАТОН” е на книжния пазар.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари 

 
+3 #6 svetlan 2012-12-24 22:51
Торос,браво на теб,ти явно си много навътре в нещата и мога да се закълна,че имаш силна интуиция. И аз усетих някои неща,ама явно силата не е в истината,а отново в комунистите. Но чак сега разбрах(благода рение на теб),че моите съмнения са имали основания. Ако ти е възможно пиши по-често тук,въпреките че публиката е силно редуцирана,сайт а на Г-н Христов е сериозен и се пише на добър език. Приятни празници!!!
 
 
+4 #5 toross 2012-12-24 19:33
:D :lol: Благодаря, Светлане - тези неща не е трудно д асе открият след по-внимателно търсене, да не говорим за такива като мен, които помнят онези времена. И не се заблуждавй, че състава на Комдос има за задача да отвори документите на ДС изцяло - начинът и системата на организация, по която се "отварят" документите имат една единствена цел - д асе замие вината, да се спестят важни факти, да се оневинят някои хора, да се създаде поредното желе от информация, но все пак добре е, че научаваме нещо, макар и недостатъчно. А тази одиозна персона Бончева е съществен елемент от системата.
 
 
+2 #4 svetlan 2012-12-24 04:16
Е,не ги знаех тези неща,но явно тя е част от някаква по-широка верига,защото зад Софиянски и Павлов определно стоят комунистически кръгове. Излиза,че тя е приближена до някаква степен и до тях. Торос,благодаря ти за инфото.
 
 
+1 #3 toross 2012-12-23 13:30
:D :eek: Светлане, означава точно това, което съм написал г-дата Софиянски и Пъпката са политическите ракети на Бончева, нали тя в продължение на доста години бе неизменен фон на техните дела - шаф на предизборния им щаб, пиар, шеф на кабинета на Софиянски и т.н.Аз си я спомням само и единствено като обслужващ персонал именно на тази двойка с редки отклонения към БЗНС на Китов и Личев, например...
 
 
+1 #2 svetlan 2012-12-23 03:46
Г-н Торос,какво означава Вашата реплика,какви са тези ментори и кава роля играят в дейността на г-ж Бончева.
 
 
+1 #1 toross 2012-12-22 19:43
:-) :-x Честито ! Чудесна книга ! Но важното е, че представянето е минало под зоркото око на "Баба Яга" /Ек. Бончева/, за да докладва на менторите си като Софиянски и Любо Пъпката, например...
 

За да публикувате коментари, трябва да сте логнат в сайта с избраните от вас потребителско име и парола

FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Регистър

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
Програма достъп до информация
Декомунизация
Христо Христов