|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Коментарно
Той е психопат с белези на садист – психологически портрет на диктатора Путин ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Джеймс Фелън, The Insider   
Понеделник, 08 Август 2022 22:08

 

alt

 

Сайтът desebg.com препечатва от Faktor.bg психологическия портрет на руския диктатор Владимир Путин, направен от американския психиатър Джеймс Фелън, професор в Калифорнийския университет, специализирал е психопатични разстройства. Подробния психологически портрет е публикуван в The Insider. Заглавието е на desebg.com.

 

Четири месеца след началото на руската агресия против Украйна се приближаваме към преломен момент, а експертите започват да говорят за повишаване на ядрената заплаха: ако Украйна наистина успее да постигне прелом в хода на военните действия за Кремъл възникне реална опасност да изгуби не само Херсон, но и Крим. Ще бъде ли готов Путин да използва тогава ядрено оръжие?

продължава>
 
Докато се осъзнавате Радев и решетниковчетата връщат България в евразийската кочина ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Огнян Минчев, Фейсбук   
Неделя, 07 Август 2022 10:27

alt

 

Сайтът desebg.com публикува коментара на политолога доц. Огнян Минчев в профила му във Фейсбук по повод гражданския протест, започнал под прозорците на президента Румен Радев, срещу първите стъпки за назначеното от него преди броени дни служебно правителство да върне България в евразийската кошара на режима на Путин. Заглавието е на desebg.com.

 

От две години насам либералната общност (в измеренията си на градска десница и млади образовани поколения българи) води категорична битка с едно статукво, което се представлява преди всичко от партия ГЕРБ и от ДПС.

продължава>
 
„Доказал се“ експертно, професионално, политически ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Христо Христов   
Събота, 06 Август 2022 14:45

alt

 

След назначаването на четвъртия служебен кабинет от президента Румен Радев Илияна Йотова – вицепрезидент и бивш кадър на БСП реши да влезе в новините като коментира избора и задачите му.

Тя даде едно рамо на президента във войната му с лидер на БСП Корнелия Нинова като заяви, че тримата служебни министри от левицата (Весела Лечева, Крум Зарков, и Явор Гечев) „са гордост за всяка една партия, чиито членове са“.

И още, че и тримата „са се доказали експертно, професионално, политически“.

Свикнали сме политиците да лъжат без да се замислят, но бива, бива, ама чак толкова не бива.

продължава>
 
От кого ни пази Радев?! ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Доц. Огнян Минчев, Фейсбук   
Вторник, 02 Август 2022 20:14

alt

 

Сайтът desebg.com публикува коментара на политолога доц. Огнян Минчев в профила му във Фейсбук по повод лансирания от президента Румен Радев като един от основните приоритети на новото му, четвърто, служебно правителство – „да не се допусне въвличането на държавата във война“. Заглавието е на desebg.com.

 

Тази плитка демагогия - Радев ни пази "да не се въвлечем във войната" - за съжаление не среща достойно опониране от страна на водещите политически лидери в България.

продължава>
 
Режимът на Путин забрани българския сайт Faktor.bg на територията на Русия ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Държавна сигурност.com   
Петък, 15 Юли 2022 15:07

alt

 

От сряда, 13 юли 2022 г., българското електронно издание Faktor.bg е забранено на територията на Руската федерация и не е достъпно за гражданите ѝ. Това съобщи самият български сайт, основан през 2012 г. от журналиста Стойко Стоянов.

До скандалната мярка се стигна след като на 12 юли, по искане на главния прокурор на Русия Игор Краснов Роскомнадзор (Федерална служба за надзор в сферата на съобщенията, информационните технологии и масовите комуникации, която следи, контролира и цензурира „чистотата“ на медийното пространство в съответствие с господстващата в страната неонацистка идеология на Кремъл- б.р.), е изпратил уведомление до хостинг компанията, базирана в Германия, която повече от седем години обслужва Faktor.bg. Уведомлението е за „нарушаване на реда на разпространение на информацията“.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 79
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов