|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Коментарно
Невежа, оставка! Главният секретар на МВР Петър Тодоров нарече горяните бандити ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Христо Христов   
Сряда, 09 Ноември 2022 14:53

alt

 

В коментар за убийството на граничния полицай мл. инспектор Петър Бъчваров при инцидент на границата с Турция главният секретар на МВР Петър Тодоров директно определи горяните като бандити, използвайки терминология от времето на тоталитарния комунистически режим.

Това стана днес при участието на Тодоров по Би Ти Ви. „Стрелба по нашите граници спрямо наряди не е имало десетилетия наред. Може би последните убити граничари при престрелки с бандитски формирования са 52-53 година“, заяви главният секретар.

продължава>
 
Защо е нужен на България нов национален празник (към мотивите на една необходима петиция) ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Киро Проданов   
Вторник, 08 Ноември 2022 15:40

alt

 

Сайтът desebg.com публикува текста на Киро Проданов, бургаски бизнесмен и общественик, посветен на проблема с националния празник на България и необходимостта от избиране на такъв, който да не разделя нацията. Вътрешните заглавия са на desebg.com.

 

България има 11 официални празници, 10 от които са неприсъствени за всички работещи, а само за учащите се е 1-ви ноември – Денят на народните будители. Три от тези празнични дни са пряко свързани с военно-политически събития от нашата история – Денят на Освобождението 3-ти март, Денят на Съединението 6-ти септември и Денят на Независимостта 22-ри септември.

продължава>
 
Ако не искаме България да се превърне във втори Беларус ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Доц. Огнян Минчев, Фейсбук   
Четвъртък, 03 Ноември 2022 17:17

alt

 

Desebg.com публикува коментара на политолога доц. Огнян Минчев по повод днешното решение на първо четене в парламента за предоставяне на оръжие на нападнатата от руския режим на Путин Украйна, воят на пропуниската партия „Възраждане“ и бившите комунисти в БСП, както и „мъдрото“ умозаключение на служебния министър на отбраната Димитър Стоянов. Заглавието е на desebg.com.


175 ЗА изпращане оръжие на Украйна, Израждане и БСП - против. Сега - какво?

Чакаме Димитър Стоянов да сподели "много консервативния отговор" на МО за това какво оръжие можем да изпратим.

продължава>
 
Възраждането на най-голямото комунистическо капище не е „будителство“, а държавно спонсориран сатанизъм ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Доц. Огнян Минчев, Фейсбук   
Четвъртък, 20 Октомври 2022 18:40

alt

 

Сайтът desebg.com публикува коментара на политолога Огнян Минчев в неговия профил във Фейсбук по повод номинацията на арх. Дора Иванова в класацията за „Будител на годината“, организирана от БНР. Иванова стои зад възстановяването и реставрирането на разпадащия се комунистическия паметник на връх „Бузлуджа“, с което се цели подмяната на неговия антибългарски тоталитарен характер и опаковането му в удобна за соцносталгиците опаковка – „национален паметник на времето“. За тази ѝ дейност Иванова е намерила място сред деветимата, които са номинирани за приза „народен будител през 2022 г.“ на БНР, а награждаването ще бъде на Деня на народните будители 1-ви ноември. Коментарът си Огнян Минчев е публикувал в профила си във Фейсбук. Заглавието е на desebg.com.

продължава>
 
Истеричната пропаганда за раздухване на страхове, че България ще влезе във война с Русия ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Доц. Огнян Минчев, Фейсбук   
Неделя, 09 Октомври 2022 13:42

alt

 

Сайтът desebg.com публикува коментара на политолога доц. Огнян Минчев в профила му във Фейсбук за пропагандното всяване на страхове в българското общество, че ако предостави оръжие на Украйна ще влезе във война с Русия. Повод за коментара е участието на бившия член на Изпълнителното бюро на БСП Валентин Вацев* в предаването „Политически НЕкоректно“ с водещ Петър Волгин по Българското национално радио. Заглавието е на desebg.com.

 

„...На България ѝ предстои да влиза във война с Русия, защото такава е волята на САЩ“...

Това е едно безсмислено и напълно "изсмукано от пръстите" твърдение, но Вацев знае, че една безсмислица, повторена 100 пъти придобива смисъл. А той е повтарял тази безсмислица 100 пъти само в "политически некоректно"...

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 83
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов