|
RSS Абонамент ПДФ Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 08 Май 2011 13:24

Какво е RSS?

Really Simple Syndication (RSS) е XML базиран формат за разпространение на съдържание. Desebg.com предоставя RSS канали за основните си рубрики, които можете да използвате за бърз достъп до най-новите заглавия от дадена категория, дори и когато не сте в сайта. RSS каналите можете да използвате и в случаите, когато търсите свежо съдържание, което да добавите към вашия блог или сайт. Заглавията, във всеки от предоставените RSS канали, съдържат линкове към пълния текст на новината. RSS услугата е безплатна.

Как мога да го използвам?

Има няколко начина. Може да инсталирате четец на новини, който ви показва RSS каналите от уеб сайтовете, които сте избрали, позволявайки ви да виждате стотици заглавия наведнъж. След като инсталирате RSS четеца на новини, вие можете сами да добавите RSS канали от сайта чрез избор на опцията за абонамент, която се намира в дясно на всяко хедърче на категория

Друг начин за използване на RSS-а е чрез уеб базиран четец, като например Googl reader, My Yahoo! и My AOL. При тях RSS каналите се добавят директно в персоналната ви потребителска страница.

 

rss_icon_small  Системата ДС 

rss_icon_small  Who is who  

rss_icon_small  Досиета 

rss_icon_small  Comdos 

rss_icon_small  Разследване 

rss_icon_small  Декомунизация 

rss_icon_small  Памет 

rss_icon_small  Рубрики

rss_icon_small  Документи

rss_icon_small  Черен календар на комунизма

rss_icon_small  Виртуален музей на българския комунизъм

rss_icon_small  Коментарно


.
 
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Лагерът "Белене" - памет

Банер
https://www.desebg.com
komdos
Декомунизация
Христо Христов