|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Защо петата колона на Путин в София атакува сградата на обединена Европа ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Доц. Огнян Минчев, Фейсбук   
Понеделник, 22 Май 2023 14:32

alt

 

Сайтът desebg.com публикува коментара на политолога доц. Огнян Минчев по повод вандалския акт на пропутинската партия „Вързаждане“ и последователи на БСП към сградата на представителството на Европейската комисия в София, която беше замеряна и изпоцапана с червена боя по време на шествие, наречено „Поход на мира“, в което участваха представители на двете политически партии в неделя (21 май 2023 г.). Заглавието е на desebg.com.

 

Бихме предположили, че шайката на БСП, „Възраждане“ и останалата червено-кафява тълпа ще се насочи преди всичко към обругаване на "американския империализъм", преди да посегне на европейска институция. Днес поводът обаче е специален.

Москва е разпоредила да се охули и нападне представителството на ЕС в София. За това има съществена причина. В продължение на две десетилетия Европа безропотно наблюдава нарастващите свинщини на Москва и на нейния фюрер, оставайки в ролята на молител пред Путин.

Европа дълго и упорито моли кремълския стопанин за сътрудничество, за споразумяване, за сближаване, за спазване правата на човека, за респект към границите на съседните на РФ страни, за отказ от брутална пропагандна война срещу европейските страни...

Европа приема безпомощно всеки рекет на Москва - в енергетиката, в пропагандата, в откритата агресия - спрямо Грузия, спрямо Украйна след Майдана в Киев...


Европа днес е по-обединена и решителна от всякога

Това вече е история. Днес Европа е по-обединена и по-решителна от всякога в намерението си да защити своите ценности и своите интереси срещу имперската нацистка агресия на Кремъл в Украйна.

Европа най-после разбра - войната срещу Украйна е първо действие на тоталната война срещу самата Европа. И започна да взима безкомпромисни решения за отхвърляне на кремълската агресия. Кремълският фюрер няма да прости на Европа тази нова позиция на достойнство и твърдост. Затова днес Европа е по-голям враг от Америка.


„Червената линия“ пред агресията ва евразийската сатрапия

Защото обединена Европа означава категорична "червена линия" пред агресията на евразийската сатрапия, насочена към възстановяване на сталинистката империя от близкото минало.

Затова петата колона на Путин в София цапа сградата на обединена Европа с червена боя. Митрофанова така е наредила.


Слугите на имперския рашизъм

Тези нещастни слуги на имперския рашизъм са отишли на демонстрацията си по всяка вероятност с метрото - или с автобусите на градския транспорт, закупени по европейски проекти.

Техните лидери са обикновени кремълски корумпета - свикнали да бозаят от две вимета - кремълското и европейското. Защото Европа е все още достатъчно наивна и мекушава за да допуска това.

България обаче е нещо различно от шайката начело на петата кремълска колона. България получава фондове за развитие от Европа, но плаща тежък колониален данък на уродливата евразийска империя, подчинила страната ни като безгласна колония преди 80 години. И до ден днешен.

Огромните пари, които кремълските сатрапи източват от българската икономика чрез монополни цени и мащабна корупция, чрез подчинението на услужливи български милиционерски олигарси, устойчиво държат България на дъното на ЕС по доходи, по развитие, по цивилизовано функциониране на публичните институции.


Целта е България да бъде държана на дъното

Облелите сградата на ЕС с червена боя се борят този унизителен статут на България да продължи. Но времето за това подчинение на страната ни на Кремъл отминава.

Безчовечната евразийска сатрапия се срива пред очите ни. Няма да ви стигне боята момчета – времето на червено-кафявия слугинаж на Москва в България необратимо изтича. 
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Лагерът "Белене" - памет

Банер

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов