|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Режете тумора, за да се освободим от незавидната си роля на кремълска колония ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Доц. Огнян Минчев, Фейсбук   
Сряда, 04 Януари 2023 12:55

alt

 

Сайтът desebg.com публикува коментара на политолога доц. Огнян Минчев в профила му във Фейсбук, посветен на дребнавите политически боричкания и взаимни обвинения, както и на факта, че всъщност България никога не се е освобождавала от незавидната си роля на кремълска колония. Заглавието е на desebg.com.

 

Българските политици продължават да се упражняват в призивите си един към друг - "Стани да седна аз".

Затова от тях можете да чуете разнообразни интерпретации на тема "Кой е виновен". По-възрастните помнят, че дълго време виновен беше Иван Костов - за какво ли не, за всичко.

После Костов заглъхна и сега е виновен Бойко Борисов. Между другото - царят, Станишев, Първанов, Доган, Пеевски ... никога не са изпадали от класацията "Кой е виновен".

Мандатоносителите Кирчо и Асен, заедно с Корнелия и Христо Иванов също са виновни - седем месеца са си 210 дни... (Чалгаджиите не са виновни - говедото не е виновно за това, че са го пуснали да живее в гостната стая...).

Тефлоновият Румен се прави на света вода ненапита - сякаш, че аз управлявам служебно от април 2021 г. и аз трябва да съм виновен.

Време е поне по-интелигентните българи да разберат, че от десетилетия пасат зелен хайвер. България никога не се е освобождавала от незавидната си роля на кремълска колония.

От Москва пре-назначиха елита на компрадорската БКП и нейната ДС в ролята на посткомунистическа олигархия - слугиня на великодържавния имперски интерес.

Всеки, който се е опитвал да защитава български интерес срещу интересите на Москва в управлението на страната е бил изхвърлян от властта.

Някои са били изхвърляни и са се връщали обратно - вече в роля на послушни изпълнители на волята на руската висша ОПГ.

Докато не бъде скъсана пъпната връв на българския бантустан (наричан без основания "държава") с колониалната метрополия в Москва и нейното българско олигархично представителство, няма да има значение кой ни управлява - Костов или царят, Борисов или Станишев, Доган или ... Доган..., Кирчо или Асенчо...

Режете тумора оттам, откъдето е израснал - обслужващият български персонал от сменящи се на върха политически фигури е втори, а не първи проблем.

Ако почвате от втория проблем - поне действайте адекватно. Най-спешно е да махнете Румен Решетников - за да не ви махне той вас...

 

 
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Лагерът "Белене" - памет

Банер

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов