|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Възраждането на най-голямото комунистическо капище не е „будителство“, а държавно спонсориран сатанизъм ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Доц. Огнян Минчев, Фейсбук   
Четвъртък, 20 Октомври 2022 18:40

alt

 

Сайтът desebg.com публикува коментара на политолога Огнян Минчев в неговия профил във Фейсбук по повод номинацията на арх. Дора Иванова в класацията за „Будител на годината“, организирана от БНР. Иванова стои зад възстановяването и реставрирането на разпадащия се комунистическия паметник на връх „Бузлуджа“, с което се цели подмяната на неговия антибългарски тоталитарен характер и опаковането му в удобна за соцносталгиците опаковка – „национален паметник на времето“. За тази ѝ дейност Иванова е намерила място сред деветимата, които са номинирани за приза „народен будител през 2022 г.“ на БНР, а награждаването ще бъде на Деня на народните будители 1-ви ноември. Коментарът си Огнян Минчев е публикувал в профила си във Фейсбук. Заглавието е на desebg.com.


Възраждането на най-голямото комунистическо капище не е „будителство“. То е покана към съвременните хора да се поклонят отново на този демон, който унищожи втората половина на 20 век за България, унищожи българската държава и я запрати в Третия свят.

Да се поклонят на демона, който изби десетки милиони в ГУЛАГ. На демона, който унищожи милиони украинци в Голодомор.

Да се поклонят на тези, които убиха отново десетки милиони с Големия скок, с "културната революция" в Китай. Малко са ни паметниците на сталинистката армия, лениновците, георгидимитровците нацвъкани по цялата българска земя.

Трябва да възстановим и най-голямото комунистическо капище, за строителството на което е унищожен българският връх Бузлуджа - и да му се покланяме, заедно с тези, които са го "събудили".

Това е държавно спонсориран сатанизъм. Това е подигравка със заспалата историческа памет на българите.

 

 
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов