|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Кой ще защити независимостта на България от бруталната експанзия на Кремъл и неговите проводници у нас? ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Доц. Огнян Минчев, Фейсбук   
Петък, 23 Септември 2022 19:22

alt

 

Сайтът desebg.com публикува коментара на политолога доц. Огнян Минчев в профила му във Фейсбук, в който критикува демократичната общност в България, която няма никакви стратегии срещу агресивната политика на Путиновия режим срещу страната, чийто проводници вече се виждат с просто око след началото на войната на Кремъл в Украйна. Заглавието е на desebg.com.

 

Днес Хоризонт след обед постави интересна тема за дебат на своите слушатели - войната в Украйна в светлината на последните събития, мобилизацията обявена от Кремъл и стартирането на "референдумите за независимост" от марионетните режими на Кремъл в Донецк и Луганск.

В ефира се подреди стройна колона от "случайни" трудещи се, които притежаваха учудващо подробна - в детайли - компетентност по темата. Всички опорки на Кремълската пропаганда от 2014 г. насам бяха свободно споделяни от тези "случайно включили се граждани", обявяващи се в подкрепа на фашисткия режим на Путин.

Петата колона на Москва в България е много добре организирана и се мобилизира успешно за множество ежедневни акции от типа на гореописаната - предстояща дискусия със слушатели в ефира на Хоризонт.

Кремълските тролове се явяват - както казахме в стройна редица - за да изпеят арията на кремълската клевета до най-подробните й детайли. За съжаление, българската демократична общност - гражданска, политическа и медийна - е "разпасана команда", в която всяка коза е за свой крак.

Тази демократична общност не практикува НИКАКВИ стратегии за да защити свободата и независимостта на собствената си родина от бруталната експанзия на руската олигархия в икономиката, в организираната политическа корупция и в медийната пропагандна война срещу България.

Ако нещата продължат по този начин, ние ще изгубим изцяло българската държава - колкото и формално европейска и независима да се оказва тя в днешния ден.

Русия и режимът на Путин са най-категоричния, безкомпромисен враг на българската държавност и българската нация. Всяко нещастие, сполетяло България през последните 140 години е с произход от руската империя и нейната имперска наглост в експанзията ѝ спрямо България.

Не е възможно една относително малка страна да оцелее и да се защити без да се отбранява срещу великоимперската наглост на Москва. През 80-те години на 19 в. България оцеля благодарение на Стефан Стамболов. През Първата св. война България бе защитавана от хора като ген. Иван Колев.

Смъртта на цар Борис Трети остави България без защита пред настъплението на варварските сталинистки пълчища в края на Втората св. война.

Кой защитава днес България? Дали нейният президент, скрил се като мишка за да не каже две думи по повод на новата ескалация на фашисткия режим на Путин - "референдуми" и мобилизация?

Дали нейните политици - някои от тях открити слуги на Москва, а други - тарикати, въртящи се като ветропоказатели според това откъде духа вятърът?

Дали нейните журналисти и общественици, които безпомощно наблюдават приватизирането на националните медии - БНР, БНТ и много други - от продажните слуги на руската пропаганда, кичещи се с руски прякори и руска наглост?

Путин ще изгуби тази война, ще загуби властта си, ще рухне режимът му. Москва ще бъде за пореден път изтласкана в позиция на глуха отбрана. Но какво ще ползва това България, завладяна от евразийските варвари за пореден път през последните 140 години... 
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Лагерът "Белене" - памет

Банер

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов