|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Политическата чалга ще ни учи и на морал, поставяйки се над закона ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Христо Христов   
Четвъртък, 18 Август 2022 17:42

 

alt

 

Поставен под публичен натиск за това, че не спазва закона и не подава задължителната имуществена декларация Станислав Трифонов, лидер на партията „Има такъв народ“, беше принуден да влезе в обяснителен режим.

Направи го обичайно – с пост в профила си в социална мрежа, за да знае „суверенът“ какво мисли онзи дето не се е появявал пред медиите, за да не му задават неудобни въпроси, както навремето се скри и лидерът на ДПС (много им е удобно така).

Трифонов, който вкара чалгата и в политиката, нагло обяснява, че моралът бил над закона.

И хвърля прах в очите на хората, че партията му била върнала част от партийната субсидия в държавния бюджет. Никой друг не бил направил това.

А за това, че не бил подал имуществена декларация пише, че „има контролни органи в държавата, които знаят отговора на този въпрос“.

И пак се обяснява, че не бил нарушил никакъв закон. Клинчи с въпроса, дали хората вярвали дали толкова били парите на политици като Корнелия Нинова, Бойко Борисов, Асен Василев и т.н.

Щеше да е смешно, ако не беше жалко политическата чалга да се поставя над закона и да се опитва да ни обяснява, че това било нормално.

Напротив, това, което Трифонов прави нито е морално, нито е законно.

Нагло е, но тази персона очевидно толкова е далеч от реалността, че не се усеща в каква жалка излагация се поставя.

Слава Богу, че има баланс в живота и след толкова простотии, на които се нагледахме през последните две години, политическата му авантюра „Има такъв народ“ вече няма да я има с представителство в парламента. 
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Лагерът "Белене" - памет

Банер

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов