|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Непредизвиканата агресия на диктатора, служител на злото ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Огнян Минчев, Фейсбук   
Четвъртък, 24 Февруари 2022 14:25

alt

 

Сайтът desebg.com публикува коментара на политолога доц. Огнян Минчев на профила му във Фейсбук, посветен на започнатата от руския диктатор Путин война срещу Украйна.


Дори и днес чета позиции, които откровено се стремят да оневинят агресора в Кремъл с инструментите на задълбочен "геополитически анализ" или дори на духовно-езотерични аргументи как Русия била "управлявана от Бога".

Не, Русия не е управлявана от Бог. Русия е управлявана от безмилостен, безпардонен, служител на злото диктатор – агресор, който за годините, прекарани в Кремъл прекрачи всички граници на човечността и цивилизованото управление.

Не се хабете да оправдавате агресията с "козните на глобалистите", нито с епичната битка между "света на сушата" и "света на морето", нито със заговорите на световния елит да унищожи човечеството – с ваксини, хомосексуализъм или емиграция.

На този свят има много конфликти, много дилеми, много приемливи за едни и напълно неприемливи за други идеи, позиции и обществени движения.

Има и много мащабни, безскрупулни и прикрити (в една или друга степен) интереси на силните на деня и на света. Но на този свят има и една граница, която прекрачват само най-откровените, най-несъмнените служители на злото.

Това е границата на непредизвиканата агресия – войната срещу хора и народи, чиято единствена "вина" е желанието им да се самоуправляват, да живеят свободно.

Прекрачването на тази граница е несъмнена, очевидна, неприкрита манифестация на злото. Не намесвайте Бог, славянството, Духа, геополитическата "рационалност" и конспиративната аргументация, за да застанете на страната на агресора, т.е. – на страната на злото.

Няма как да се скриете – няма как да се оправдаете. Вие служите на агресора. Вие служите на злото. Вие служите на тези, които са тръгнали да убиват невинни хора – непредизвикано от каквито и да е Божии и човешки закони. 
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Лагерът "Белене" - памет

Банер

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов