|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Русофилски орки чакат НАТО да рухне, да ни върнат в "матушка Евразия" ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Огнян Минчев, Фейсбук   
Понеделник, 10 Януари 2022 19:20

alt

 

Сайтът desebg.com публикува коментара на политолога доц. Огнян Минчев, посветен на пропутиновската подкрепа, която режимът в Русия получава в медийното пространство в България в конфликта със Североатлантическия пакт.

 

Има видим елемент на превъзбуда сред медийните вестители на руската петоколонна геополитика. Очакват НАТО да рухне...

Поради една единствена причина - техният настоящ вожд и учител издал нареждане НАТО да се изтегли до границите си от 1997 г. Това би означавало "най-голямата геополитическа катастрофа на 20 век" да бъде поправена.


Москва да си получи обратно ботушите и нагайката

Москва да си получи обратно ботушите и нагайката, с които управляваше Източна Европа половин век след 1945-та. А българските русофилски орки от петата колона да станат изцяло управляваща колона на Задунайска губерния.

Някой би казал - че те сега да не би да не са управляващи? Да, съгласявам се, макар и неохотно.

Слушам и гледам какво говори - и какво прави - държавният глава Румен Радев, наблюдавам поведението и на близкия му - днес вече министър на отбраната генерал Янев, и си давам сметка, че вече почти две десетилетия


България играе една странна и силно самоунижаваща я игра

От една страна, членуваме в клубовете на цивилизованите западни нации - НАТО и ЕС, а от друга - държим се в тези клубове като "братушка" - идиот.

Съседите ни използват атлантическата си принадлежност за да гарантират националната си сигурност, а ние я използваме като срамежливо прикритие на едно очаквано завръщане в "матушка Евразия".

Партньорите ни използват членството си в ЕС за да осъществят необходимата модернизация на обществата си - дори да плащат данък на брюкселски бюрократизъм и на културна ексцентричност от страна на водещи брюкселски елити.

Ние ползваме членството си в ЕС за да влачим едни пари и да ги раздаваме на шайка високопоставени крадци, които влачат и рушветите от "матушка Русия", за да поддържат България в статут на разкапан и свръхкорумпиран източен сателит.


Русофилските геополитически орки оживено коментират края на НАТО

Сега по българските национални медии, по десетки и стотици кабеларки, сайтове и фейсбуци русофилските геополитически орки оживено коментират края на НАТО и завръщането на България ... къде? Обратно в блатото.

Обратно в ямата с л....та, от която още не сме излезли докрай за последните 30 години. Въпрос на вкус - казало кучето и се облизало под опашката.

Бих препоръчал на българската великодържавна прислуга да не се радва толкова много преждевременно.

НАТО не се е върнал в 1997 г. Путин не е Сталин - освен по манталитет и по мераци.

Тази работа, дето я чакате - няма да стане. Като се събудите - краката ви ще бъдат отвити... От слугински мерак - не от нещо друго...

 

 
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов