|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Андрей Ковачев: Опасно е новите управляващи да връщат в Министерството на външните работи ДС и РУМНО ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Държавна сигурност.com   
Сряда, 22 Декември 2021 15:41

alt

 

„Тази коалиция е „орел, рак и щука“, това беше ясно, но започва да става много опасно и въобще не е смешно. Новите управляващи връщат във Външно министерство ДС и РУМНО“, коментира в своя профил във Фейсбук евродепутатът Андрей Ковачев (ЕНП/ГЕРБ).

Той не пропуска да подчертае отрицателната позиция на военния министър за засилване на присъствието на сили на НАТО в страни като Румъния и България.

„Бившият премиер Янев и сега министър на отбраната смята, че нямало нужда от повече ангажимент на НАТО и това щяло да наруши "баланса"? Когато Путин окупира и милитаризира Крим, дали г-н Янев изрази „лична“ позиция и загриженост за военния баланс в Черно море“, пита Ковачев.

„Два изключително лоши сигнала и то в началото на тази коалиция, в която са се прегърнали „десни“ и отявлени кремълофили и ДС комунисти.

Дали ще има и каква ще е реакцията на г-н Кирил Петков? Колко тъжно за тези, които наистина са вярвали в „промяната“, завършва коментара си евродепутатът, известен със своите инициативи за преосмисляне на тоталитарното комунистическо минало през последните 11 години.

 

 
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов