|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Благодаря ви, Дарители! ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Христо Христов   
Понеделник, 31 Декември 2018 17:35

alt
Използвам последните часове на отиващата си 2018 г., за да отправя благодарност към Дарителите на сайта desebg.com.

Както е известно на повечето читатели на сайта в цялото си осемгодишно съществуване за първи път си позволих да открия дарителска кампания. Това стана през септември 2018 г., когато призовах хората, които чувстват близка каузата за разкриването на истината за комунистическия режим и неговото влияние върху прехода, и имат възможност, да подкрепят desebg.com.

Дотогава само отделни публични фигури и приятели, запознати с моята близо 30-годишна журналистическа дейност, като Дими Паница, Красен Станчев, Юлия Берберян, Касим Дал, застанаха до мен и desebg.com преди осем години, а впоследствие и хора като Петър и Стефан Богданови, Никодим Янушев, Радина Цачева, Борислав Скочев и др.

Евродепутатът Андрей Ковачев пък подкрепи и продължава да подкрепя проекта от самото начало, една от многото инициативи, свързани с осветяване на тоталитарното минало, която той подпомага през годините.

Днес благодаря не само на тях, но и на всеки един от вас – познати и непознати, които се отзоваха на моя призив преди няколко месеца.

Вашият жест беше изключително благороден и силен! Той ми даде потвърждение на моята вътрешна убеденост, че desebg.com е важна и полезна част от една кауза, че той е един от малкото източници, който системно запълва с достъпна информация, факти и знание истината за тоталитарното комунистическо минало и неговите зависимости в годините след 1989 г.

Скъпи Дарители, благодаря ви с цялото си сърце и душа за съпричастността и подкрепата, които ми дават сили да продължа напред!

Мислено, сега, съм с всеки един от вас с чувство на признателност!


Христо Христов, основател на сайта desebg.com 

alt

 
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов