|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Видео: Гражданският протест срещу кабинета Орешарски ПДФ Е-мейл
Рубрики - Коалиция на гражданите
Написано от Христо Христов   
Четвъртък, 11 Юли 2013 18:07

alt

 

Сайтът desebg.com ви предлага видео от протеста на гражданите в София срещу правителството на БСП и ДПС, избирането на което беше осигурено с гласа на лидера на „Атака” Волен Сидеров. Множеството пред сградата на Министерския съвет в столицата и последвалото шествие на няколко десетки хиляди граждани по бул. „Цр Освободител” и „Цариградско шосе” е от 27-я ден на протестите (10 юли 2013 г.).

Видеото от 27-я ден на протеста.

 

Коментари 

 
0 #4 svetlan 2013-07-14 19:51
Драги Исветлио,всеки посетител на сайта на Г-н Христов,ако го уважава (него),би трябвало поне бегло да познава неговата изследователска и издателска дейност-книги,филми,инт ервюта,коментар и,статии ,презентации и мн. др.
В една от неговите книги ,наричаща се 'Убийте "Скитник"',той цитира тежко болния( в полуагония) български писател и истински антикомунист Георги Марков,който казва на своя приятел в болницата (в Лондон)Тео Лирков:"Тео,отровиха ме тези гадове".Оказа се,че гадовете не само са го отровили ,но и убили.Георги Марков нарича своите убийци "гадове",което според нашата група е напълно правилно. Само гадове може да постъпят така гадно-да убият напълно невинен човек и по този начин да съсипят семейството му-невръстно дете остава без баща,жена остава без съпруг.
Нашата група е напълно убедена,че Георги Марков дори много деликатно нарича своите убийци "гадове". Ние използваме дума,която има почти същото значение. Спрели сме се на синонима "сган".Ако Вие и Ваше-подобните не сте съгласни с мнението на жертвата на комунистическат а сган(гадовете), това е напълно Ваше право. С ползването на тази дума,ние изразяваме пълно съпричастие( и преклонение) с духа на Георги Марков и се придържаме към неговата квалификация на съществата,коит о повече от 80 години съсипват,терори зират и издевателствува т над България и Българския народ.

От друга страна,автора на книгата не изразява никакво НЕсъгласие с това определние на умиращия писател,което ни дава основание да предположим,че и той уважава неговото твърдение.
Ако имате някакви забелжеки към Г-н Христов и Георги Марков по отношение на цитираната фраза,изразете ги свободно тук,защото трибуната,която Г-н Христов ни е предоставил е толерантна и академична.

Категоричния Ви призив към нашата група да прекратим дейността си категорично се отхърля от всички.А молбата Ви към Г-н Христов да ни блокира едва ли ще бъде приета от него,но разбира се,това е негово право и може да се съобрази с Вашата препоръка и да я изпълни.
Така правеше навремето комунистическат а сган-люто се бореше( и убиваше) срещу всички,които не мислят като нея.Явно Вие не сте далеч от нейните среди.
Ние уважаваме всякакви Ваши мнения,като с някои се съгласяваме,а с някои не,но и през ума ни не може да мине таква идея-да молим някого на не пише,или друг да го блокира.
Пожеланието Ви "Бъдете здрав" е невалидно,защот о е направено в единствено число,докато ние сме 6 човека,а някой път имаме 1-2 непостоянни съмишленици.
То е в ироничен смисъл към нас,така че не го приемаме за искрено и вежливо.

Но съвсем искрено отправяме колегиален призив към Вас,да започнете да изучавате историята на БКП,КПСС,СССР,Н РБ,Коминтерна ,ВСВойна,ГСВойн а и Съветско-Българската война от 1944г.и цялостната пропаганда на комунистическат а сган,за да се избавите от нейната зависимост. Това ще Ви направи адекватен на всичко,което се случва в днешна,комунист ическа(Е.М.) Република България.Без обективни знания не е възможно да се оправите.Повярвайте ни!
 
 
+4 #3 isvetlio 2013-07-12 21:44
Посланието е важно! Тази млада (по възраст и/или дух) България е различна от другата, която се страхува, мами и живее в лъжа.

Вече споменавах за Вашето буквоядство, което отново Ви призовавам да прекратите, svetlan. Наред с него, потискащите Ви коментари за всесилния и всепроникнал комунизъм съсипват форума. Този сайт е посветен на една надежда, на една мечта, ако щете. Думите Ви обратния ефект създават. Това, а и фактът, че се пишете по други сайтове свещени за хората с вяра и надежда днес (като този на Едвин Сугарев), ме кара да мисля, че обслужвате интереса именно на Вашата "комунистическа сган". Прекратете или нека г-н Христов Ви блокира.
Бъдете здрав!
 
 
+1 #2 svetlan 2013-07-12 18:53
Никой няма право да говори от името на държавата. Надписа е комунистически по произход.Само комунистите си приобшават таква цености. Точно затова те наричат своите креатури "Коалиция за България".Сиреч,другите коалиции и партии не са за България.И неодушевен рпедмет,каквото е названието на страната не може да "казва",дори когато има сериозни събития.
Отделно от това,проблем за странат и народа не е дадено правителство на комунистите,а самите те и техните слуги.
 
 
+5 #1 isvetlio 2013-07-12 00:25
Картините сами говорят за себе си. Дано тъпаните и свирките успеят да заглушат "Чалгата на прехода" и нейните герои-изпълнители!
 

За да публикувате коментари, трябва да сте логнат в сайта с избраните от вас потребителско име и парола

FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Регистър

Регистър на сътрудниците на Държавна сигурност и разузнавателните служби на БНА

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
Програма достъп до информация
Декомунизация
Христо Христов