|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Коментарно
Христо Христов: Корупцията задуши демокрацията в България ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Държавна сигурност.com   
Петък, 28 Октомври 2016 17:03
Share

alt
Сайтът desebg.com публикува видео от най-гледаното през миналата седмица предаване в БНТ, а именно представянето на първото по рода си документално изследване „Корупционната България” в сутрешния блок „Денят започва с култура” (19 октомври 2016 г.).

Том 1(1989-1997) от изследването за историята на българската корупция в годините на прехода към демокрация, което в момента е най-търсената и най-продаваната книга в страната, беше основен акцент в предаването с водещи Александра Гюзелева и Николай Колев, което допълнително даде гласност и засили интереса към него.

продължава>
 
Христо Христов: Липсата на правосъдие през прехода роди безнаказаността на корупцията в България ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Държавна сигурност.com   
Вторник, 25 Октомври 2016 11:03
Share

alt
Сайтът desebg.com публикува видео с участието на разследващия журналист Христо Христов в Канал 3 (18 октомври 2016 г.) по повод излизането на книжния пазар на първото по рода си изследване „Корупционната България” историята на българската корупция в годините на прехода към демокрация, том 1 (1989-1997), на което той е един от авторите.

В предаването освен за книгата, към която има силен обществен и медиен интерес, журналистът отговаря на въпроси за досиетата на Държавна сигурност и Разузнавателното управление на Генералния щаб на БНА.

продължава>
 
Минало (не)свършено: Как преходът беше подменен от комунистите и с грешките на СДС ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Държавна сигурност.com   
Понеделник, 24 Октомври 2016 09:11
Share

alt
Сайтът desebg.com публикува предаването „Минало (не)свършено” на режисьора Евгений Михайлов по Би Ай Телевизия с участието на авторите на новата книга „Корупционната България” Едвин Сугарев и Христо Христов, разследващ журналист и основател на сайтовете desebg.com, agentibg.com и pametbg.com.

Поводът да ги покани в събота (22 октомври 2016 г.) е том 1 от изследването, посветено на корупционните скандали и схеми през първите години на прехода (1989-1997), чиято премиера беше миналата седмица.

В съчетание на уникални видео кадри от личния архив на Евгений Михайлов от 1990-1993 г. тримата в студиото водиха откровен разговор за генезиса на корупцията, политическите процеси, съпътствали тези първи години, грешките на СДС, както и огромната съпротива на бившата компартия и репресивния ѝ апарат срещу демократичните процеси в страната.

продължава>
 
Внимание: Сламеният човек бил независим и надпартиен ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Христо Христов   
Събота, 22 Октомври 2016 19:57
Share

alt

В един и същи ден, по едно и също време по две национални телевизии (Нова и Би Ти Ви), днес, в съботния ден, цъфна бившият министър-председател Пламен Орешарски, който при преди три години се на публични изяви се чудеше от кой изход за тоалетните да излезе, само и само да избегне протестиращите срещу наглостта на политическото задкулисие българи.

Днес същото това задкулисие ни го предлага, също толкова нагло като кандидат за президент. В голямата си маса българското общество се оказа наивно, много податливо на манипулации и достатъчно търпеливо, за да се превърне в постоянна жертва на комунистическите грабители и техните производни от тоталитарните репресивни структури на Държавна сигурност.

продължава>
 
Видео: БКП и ДС са в основата на генезиса на корупцията през прехода ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Държавна сигурност.com   
Четвъртък, 20 Октомври 2016 10:14
Share

alt
Сайтът desebg.com публикува видео от участието на бившия депутат и общественик Едвин Сугарев и разследващият журналист Христо Христов в предаването „Лице в лице” по Би Ти Ви (18 октомври 2016 г.), в което те представиха новото изследване „Корупционната България”.

Том 1 от него включва периода 1989-1997 г. и най-важните корупционни схеми и практики през първите години на българския преход от тоталитарна комунистическа система към демокрация.

 И двамата са категорични, че генезисът на корупцията в България се корени в тоталитарното управление на БКП и незаконните операции на Държавна сигурност.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 7 от 50
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
https://www.Autodoc.BG
Програма достъп до информация
Декомунизация
Христо Христов