|

S5 Box


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Delimiter must not be alphanumeric or backslash in /home/hristoh/public_html/desebg/modules/mod_s5_box/tmpl/default.php on line 23

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Видео: Годишното поклонение на концлагера „Белене” 2016 ПДФ Е-мейл
ПАМЕТ - Чествания
Написано от Христо Христов   
Вторник, 07 Юни 2016 08:27
Share

alt

Сайтът pametbg.com публикува специален видео репортаж от годишното поклонение в лагера „Белене” в памет на жертвите на комунистическия режим, състояло се на 28 май 2016 г. В него са включени пълните речи на президента Росен Плевнелиев и отец Паоло Кортези, енорийски свещеник в гр. Белене, както и на всички останали оратори.

Включени са кадри на остров Персин е проследен пътя, който изминават участниците в поклонението от църквата „Рождение на блажена Дева Мария” през понтонния мост и до мястото на Втори обект на бившия лагер „Белене” на остров „Персин”.

Може да станете свидетел на цялата церемония, а също така и интервюта с основния двигател на честването отец Кортези, както и на бивши политически затворници и жертви на „възродителния процес”.

Видео репортажът е заснет с подкрепата на Юлия Берберян от оператора Слави Славов по идея на основателя на сайтовете pametbg.com и desebg.com журналиста Христо Христов.

 

Видео репортаж от годишното поклонение в лагера „Белене” през 2016 г.

 

 

За да публикувате коментари, трябва да сте логнат в сайта с избраните от вас потребителско име и парола

FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Регистър

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
https://www.Autodoc.BG
Програма достъп до информация
Декомунизация
Христо Христов