|

S5 Box


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Delimiter must not be alphanumeric or backslash in /home/hristoh/public_html/desebg/modules/mod_s5_box/tmpl/default.php on line 23

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Управляващите ще подкрепят Евтим Костадинов за втори мандат ПДФ Е-мейл
COMDOS - Комисията Костадинов
Написано от Христо Христов   
Вторник, 21 Февруари 2012 10:59
Share

Председателят на комисията по досиетата Евтим Костадинов ще бъде номинирам от управляващите за втори мандат. Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов при откриването на международната пресконференция „Комисията по досиетата – равносметката”, на която независимият държавен орган за разкриване на архивите на ДС отчита своята 5-годишна дейност.

„Евтим Костадинов е човекът, който получи доверието на мнозинството в 40-то Народно събрание (тройната коалиция, б. ред.), но той не се поколеба да даде истината за миналото и под негово ръководство комисията извърши огромна по обем работа”, заяви Цветанов. „Аз искам да подкрепя подобна воля и обществото да получи истината за кредитните милионери, за банкерите, за висшите учебни заведения и другите предстоящи проверки”, допълни вицепремиерът.

От изявлението му стана ясно, че управляващите ще започнат процедура по номинации веднага, за да може на 5 април 2012 г., когато мандатът на настоящия състав изтича, следващият да заработи веднага. „Не трябва да се получава вакуум, както през 2007 г. и ние като български политици ще си изпълним ангажиментите към обществото и да продължи да се говори за истината”, заключи Цветанов.

 

Очаквайте подробности.

.
 

За да публикувате коментари, трябва да сте логнат в сайта с избраните от вас потребителско име и парола

FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Регистър

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
https://www.Autodoc.BG
Програма достъп до информация
Декомунизация
Христо Христов